Voorstelling

C’est ma route… een levensverhaal in liedjes.

In zijn liedjesprogramma C’est ma route verhaalt de Frans-Nederlandse zanger-gitarist Edouard over zijn turbulente leven. Van Frankrijk naar Nederland. Hij brengt bekende Franse chansons, eigen repertoire en Engelse en Nederlandse liedjes, die stuk voor stuk zijn levenspad illustreren. Tussen de liedjes door blikt hij terug op zijn verleden. Op zijn jeugd met een drankzuchtige vader. Op de kwetsbaarheid die hij daaraan overhield. En op zijn eigen diepte punt. Toch is C’est ma route geen somber verhaal. Edouard verruilt op zeker moment de misère voor geluk. Geluk dat hij vindt in de muziek.

C’est ma route is een melancholiek liedjesprogramma met een happy end. Edouard weet mensen te raken met zijn ontwapenende zangstijl en zijn openhartige levensverhaal. Een verhaal waarbij de humor niet ontbreekt.

Het liedjesprogramma bestaat uit twee sets van elk 45 minuten. Bij de vertelpassages spreekt Edouard Nederlands. Edouard werkt sinds 2010 als professionele podiumartiest. Zijn optredens zijn veelal op de kleinere podia.

Meer over Edouard: www.edouardvdv.com

Voor boekingen: 06 15 95 43 06 of edouardvdv@hotmail.com